vzw RESTART Ferries Oostende

Voor een volle haven

Reddingboot 3 erkend als opengesteld erfgoed

Reddingboot 3 erkend als opengesteld erfgoed

 

Mensen ongeacht sociale of economische status samenbrengen rond het maritieme gebeuren in de Oostendse haven was altijd al een betrachting van VZW Restart.

 

De officiële erkenning als opengesteld erfgoed bewijst nogmaals dat we op het juiste spoor zitten.

 


Met die erkenning verbinden we er ons toe om jaarlijks minstens 50 dagen en 300 uur opengesteld te zijn voor het grote publiek.

 

Om toegang tot het schip makkelijker te maken hebben we zelfs een speciale veilige trap gebouwd. Zelfs de minder mobiele mensen kunnen de werken van dichtbij volgen.

 

De eisen die het agentschap onoerend erfgoed stelt zijn niet min, niet alleen qua openstelling maar ook qua samenwerking met andere organisaties.

 

Op heel korte termijn zijn we lid van varend erfgoed en hebben we zeer goede banden opgebouwd met andere verenigingen. Zo gaan we nauw samenwerken met de Nieuwpoortse groep die ons zusterschip zal restaureren.

 

Ondertussen hebben we zelf ook een heel gevarieerde groep vrijwilligers met als gezamelijk doel om Reddingboot 3 terug vaarklaar te krijgen.

 
{SCPinterestShare href=https://vzwrestart.com/index.php/DE/component/content/article/31-nieuwsberichten/137-reddingboot-3-erkend-als-opengesteld-erfgoed%3FItemid%3D381 layout=standard image=https://vzwrestart.com/images/openwerf_reddingboot3.png desc=Reddingboot 3 erkend als opengesteld erfgoed Mensen ongeacht sociale of economische status samenbrengen rond het maritieme gebeuren in de Oostendse... size=small}
Wir halten Sie über unsere Aktionen auf dem Laufenden. Abbonnieren Sie einfach unseren Newsletter, in dem Sie die beiden Kästchen unter diesem Text ausfüllen.
captcha 
Wir halten Sie über unsere spannenden Kampf informiert. Ihre Daten, werden nicht an 3. Personen weitergegeben.

Uns unterstützen

Je kan ook een bijdrage storten op rekening: BE08 9731 2603 9713 van vzw Restart of via Pay-pal en kredietkaart.Oostendse Oosteroever

Algemene info